Escape Room Delft

Wateringsevest 7C
2611 AV Delft

Get directions

Prinsenhofgarage ParkerenDelft

Kampveldweg 3
2611 WM Delft

Get directions

Escape Room Delft

Natuurlijk kunt u in Delft terecht voor ons theater, het bezichtigen van Molen de Roos of voor een bezoekje aan museum de Prinsenhof. Maar soms heeft u zin in wat meer actie! Breng dan eens een bezoekje aan DarkPark in Delft. Komt u met de auto? Parkeer deze dan in de Prinsenhofgarage.

© Indebuurt
© Indebuurt

Wat is een Escape Room?

Een Escape Room, zoals de kamers bij DarkPark in Delft, is een unieke ervaring. Leuk om te doen met vrienden, familie of collega’s. De bedoeling is dat u zo snel mogelijk ontsnapt uit de kamer, waarin u voor een uur wordt opgesloten. Ontsnappen doet u door puzzels en raadsels op te lossen samen met uw teamgenoten. In DarkPark in Delft zijn twee ingerichte kamers: The Dentist en The Freakshow. Beide kamers zijn uniek en zeker geschikt voor een spannend en leuk uitje! Check de website voor actuele prijzen en verdere informatie:www.darkpark.com.

De Escape Challenge in Delft

Escape Rooms zijn overal anders. Hoewel de kamers niet daadwerkelijk eng zijn, wordt er wel een sfeer gecreëerd die door sommige mensen als eng wordt ervaren. De kamers bij DarkPark in Delft zijn dan ook alleen toegankelijk voor mensen boven de 16 jaar oud. Weet wel dat de kamer te allen tijde open kan, zowel van binnen als van buiten. Van binnen is er een noodknop, waardoor de deuren automatisch openen.

The Dentist

The Dentist, een van de twee kamers bij DarkPark in Delft, speelt zich af in de praktijk van een moordlustige tandarts. U wordt opgesloten in de praktijk van deze tandarts en moet door middel van verborgen hints en objecten proberen te ontsnappen. Binnen het uur natuurlijk, want anders komt de tandarts terug…

The Freakshow

The Freakshow is de andere kamer bij DarkPark in Delft. In deze kamer wordt u opgesloten in een oude circustent. Er wordt hierin geen gebruik gemaakt van cijfersloten en dus ook niet van codes. U moet echt al uw creatief vermogen inzetten om te ontsnappen binnen het uur. Want na het uur komen the freaks terug van hun voorstelling….

In de buurt

 • Delfts Blauw aardewerkfabriek
 • © Fotopedia Delft
  Molen de Roos
 • © Indebuurt
  Escape Room Delft
 • Museum de Prinsenhof
  Museum de Prinsenhof
 • oude kerk en nieuwe kerk
  Oude kerk en nieuwe kerk Delft