Automatische verlenging van vergunningen en ontheffingen

Automatisch verlengen vergunningen en ontheffingen

Vanaf nu kunnen houders van een vergunning en/of ontheffing hun producten automatisch verlengen in het digitale parkeerloket van ParkerenDelft. Een boete wegens vergeten te verlengen behoort hiermee tot het verleden.

Het automatisch verlengen van parkeerproducten is een belangrijke stap in het ontzorgen van onze klanten. Door het aanzetten van de automatische verlenging heeft de klant altijd een geldig parkeerproduct of een geldige ontheffing en nooit meer onvoldoende saldo op de bezoekersvergunning.

Automatisch verlengen is voor de meeste parkeerproducten beschikbaar. Houders van een vergunning of ontheffing zijn zelf aan zet: het automatisch verlengen kan geactiveerd worden in het vergunningenloket. Hiervoor is het noodzakelijk dat een automatische incasso wordt afgegeven, voor elk product dat automatisch verlengd moet worden.
Automatisch verlengen kan ook voor een gratis product (ontheffing autoluwe binnenstad, verkeersknip Kristalweg). Ook hier is voor het automatische verlengen een automatische incasso vereist.

Meer info op parkerendelft.com/automatisch-verlengen/