Ga voor gemak met de membercard

‘Naar de stad met de auto? Mij niet gezien!’ Het is een veelgehoorde uitspraak van inwoners uit de grote steden. Een beperkte parkeergelegenheid en het gehannes met parkeerkaarten zijn de belangrijkste redenen om de auto thuis te laten. Zonde, want het is juist zo prettig om na een dag winkelen of een avond in het theater met de auto naar huis te kunnen gaan. ParkerenDelft komt daarom met een oplossing: de membercard.

ParkerenDelft is de beheerder van diverse parkeergarages in en om het centrum van Delft. De garages van ParkerenDelft zijn 24/7 geopend en voorzien van cameratoezicht. Zo kunt u met een gerust hart gaan shoppen, eten of genieten van een avond in het gezellige stadscentrum van Delft. In de Marktgarage parkeert u op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Markt en het Stadhuis van Delft. De Zuidpoortgarage ligt onder winkelcentrum Zuidpoort, vlakbij de Pathé-bioscoop, de bibliotheek en Theater de Veste. Ook voor wie een zakelijke afspraak heeft zijn de garages van ParkerenDelft een ideale uitvalsbasis.

Voordelen van de membercard

Naast het gemak van een parkeergarage in het centrum en een beheerder die dag en nacht bereikbaar is, verleent ParkerenDelft haar bezoekers nog meer service. Zo kunt u in de webshop de membercard bestellen. Met de membercard van ParkerenDelft rijdt u snel in en uit de garage, want u hoeft niet meer langs de betaalautomaat. Het enige wat u hoeft te doen is uw pas aan te bieden bij de slagboom als u in- en uitrijdt. Zoeken naar muntgeld, uw pinpas vergeten, geen betaalkaart kunnen trekken: met de membercard hoeft u zich er allemaal geen zorgen om te maken. Dat is gemakkelijk parkeren!

Profiteer van korting

Maar dat is nog niet alles. De membercard van ParkerenDelft geeft u ook korting op het maximale dagtarief in de Markt- en Zuidpoortgarage. Met een membercard betaalt u slechts € 10,- voor een aaneengesloten parkeeractie gedurende 24 uur. Dat is maar liefst € 5,- korting! Bovendien betaalt u eenvoudig via automatische incasso. Iedere maand ontvangt u een factuur waarop uw parkeeracties worden verrekend met het dan geldende tarief. Deze kunt u ook terugvinden op “Mijn ParkerenDelft”.

Actie!

Wilt u nog voordeliger parkeren in de garages van ParkerenDelft? Maak dan nu gebruik van onze actie! Bij bestelling van de membercard in de webshop vult u de code LENTEACTIE in. U betaalt dan in 2017 geen administratiekosten. Met ingang van 1 januari 2018 betaalt u € 10,- administratiekosten per jaar.