Op zoek naar een dynamische werkplek?

Ben jij toe aan beweging in je carrière? Of studeer je nog en is het tijd voor een uitdagende bijbaan? Dan is ParkerenDelft jouw volgende stap. Kom werken in een dynamische omgeving en zorg er samen met ons voor dat parkeren in Delft leuk is – en blijft!

Ten eerste: dit is ParkerenDelft 

ParkerenDelft is de beheerder van vier grote parkeergarages in het centrum van Delft: de Marktgarage, de Prinsenhofgarage, de Zuidpoortgarage en de Phoenixgarage. Sinds januari 2017 verzorgen wij ook het parkeerbeheer en de parkeerhandhaving op straat (in het gereguleerde gebied). Wij coördineren tevens de uitvoering van het parkeerbeleid van de gemeente. ParkerenDelft is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de handhaving die ertoe bijdraagt dat de juiste parkeerder op de juiste plaats staat. Ook zorgen wij voor betaalmogelijkheden en de handhaving van de autoluwe binnenstad.

Blik op de toekomst

De Delftse binnenstad en de directe omgeving zijn voornamelijk vergunninghoudergebied. Er zijn een paar “mix-parkeren”-gebieden, waar het ook mogelijk is om tegen betaling te parkeren. Om de burger en bezoeker van Delft een goede dienst te kunnen bieden gaat ParkerenDelft in de loop van 2018 diverse aanvullende taken van de gemeente overnemen op gebied van vergunningverlening en verlening van ontheffingen. Denk aan het verstrekken van parkeervergunningen, klantcontact en de procedure voor bezwaar en beroep. Zo streeft ParkerenDelft ernaar om hét parkeerloket voor inwoners en bezoekers van Delft te worden. En jij kunt daaraan bijdragen!

Bekijk de vacature

Herken jij jezelf in ons profiel?

Vanwege de geplande uitbreiding van de taken van ParkerenDelft in 2018, zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die zich kunnen vinden in onze ambitie om Delft gastvrij te houden, ook als je met de auto komt. Het werk wat je doet is afwisselend en vraagt veel van je. Er wordt van je verwacht dat je dienstverlenend bent en precies, dat je overzicht houdt, ook als er vijf acties tegelijkertijd van je gevraagd worden en dat je je aan de regels houdt zonder bureaucratisch te worden. Ook belangrijk:

  • Klantgericht, zorgvuldig en binnen kaders werken met een servicegerichte instelling
  • Stressbestendig, proactief en resultaatgericht
  • Teamspeler
  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Flexibiliteit in werkdagen en tijden is gewenst

En dan nog even…

ParkerenDelft staat open voor sollicitaties van studenten, parttimers en fulltimers. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden voor het aantal uren per week, dienstverband, enzovoorts. Omdat ParkerenDelft werkt aan een de ontwikkeling van een servicegericht parkeerbedrijf, is digitalisering heel belangrijk. Daarom vragen we van jou affiniteit met digitale systemen en enige ervaring met sociale media of online communicatie. Is deze functieomschrijving je op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en stuur ons een email!

Stel een vraag over de vacature