Dag-, dagen- of weekkaart

Met een dag-, dagen- of weekkaart kunt u 1 dag, 2 dagen, 3 dagen of een week parkeren in de door u gekozen parkeergarage.

Dagkaart (QR-code)

Wordt verstrekt in de vorm van een QR-code.  U kunt hiermee eenmaal de garage in- en uitrijden.
Parkeert u langer 24 uur, dan moet u bijbetalen. Dit kan bij de betaalautomaat of bij de slagboom (alleen pinnen).

Meer informatie 

 

Weekkaart (mini-abonnement)

Met de weekkaart kunt u 1 week parkeren in een garage naar keuze. U kunt tijdens uw verblijf de garage onbeperkt uit- en inrijden.
Bij in- en uitrijden van de garage scant u de weekkaart bij de slagboom. Dit product wordt verstrekt in de vorm van een abonnement zodat u tijdens uw verblijf onbeperkt kunt in- en uitrijden. U dient bij het bestellen van dit product aan te geven wat de ingangsdatum is. Bij het bestellen wordt de geldigheidsduur van het abonnement vastgelegd.

Meer informatie

2 of 3 Dagen kaart (Waardekaart)

Wordt verstrekt in de vorm van een Waardekaart (ticket). De kaart is eenmalig te gebruiken, dus geschikt als u de auto gedurende 2 of 3 dagen in de garage laat staan. Tussentijds in- en uitrijden is niet mogelijk met dit product.
U kunt de kaart per post toe laten sturen of afhalen bij het loket aan de Zuidwal.

Meer informatie

 

2 of 3 Dagen kaart (mini-abonnement)

Wordt verstrekt in de vorm van een abonnement zodat u tijdens uw verblijf onbeperkt kunt in- en uitrijden. U dient bij het bestellen van dit product aan te geven wat de ingangsdatum is. Bij het bestellen wordt de geldigheidsduur van het abonnement vastgelegd.

Tijdelijk niet beschikbaar