Parkeren Delft centrum

Parkeren in het centrum van Delft is alleen voor vergunninghouders. Het centrum van Delft is namelijk autoluw en uitsluitend toegankelijk voor ontheffinghouders.
Parkeren in Delft Centrum kan het beste in een van de parkeergarages in de binnenstad of op de parkeerterreinen aan de Gasthuisplaats en Paardenmarkt. Wij adviseren altijd om in Delft centrum te parkeren in een van de parkeergarages. Dit is doorgaans voordeliger dan parkeren op straat.

Tarieven parkeergarages Delft centrum

Wij adviseren altijd om te parkeren in een van de parkeergarages in Delft Centrum. Dit is vaak voordeliger dan op straat parkeren of parkeren op een van de parkeerterreinen in de binnenstad. Alle parkeergarages zijn uitgerust met kentekenherkenning en cameratoezicht. Alle parkeergarages in het centrum van Delft zijn 24/7 geopend.

Tarieven parkeren Delft centrum

In de binnenstad van Delft kunt u nergens gratis parkeren. U kunt ervoor kiezen om te parkeren in een van de parkeergarages in Delft Centrum of op een van de parkeerterreinen, de Paardenmarkt of de Voorstraat. Parkeren in Delft centrum in de parkeergarages is doorgaans voordeliger dan parkeren op de parkeerterreinen. Op de parkeerterreinen betaalt u € 4,50 per uur. De tarieven voor het parkeren in Delft Centrum op straat verschillen per parkeerterrein. Een dagkaart kost maximaal € 30,00. Op officiële feestdagen is parkeren op straat in Delft gratis.