Parkeren Paardenmarkt Delft

De Paardenmarkt in Delft is een openbaar parkeerterrein in de binnenstad. In Delft zijn er weinig mogelijkheden om uw auto (voor korte tijd) op straat te parkeren. Een groot deel van de binnenstad en omliggend gebied is vergunninghoudergebied. Wij adviseren dan ook altijd om uw auto in een van de parkeergarages parkeren te parkeren. Dit is doorgaans voordeliger dan op straat parkeren. U kunt uw auto wel parkeren op de Paardenmarkt in Delft. Dit is een parkeerterrein in de binnenstad (parkeergebied B).

Wat te doen in het centrum van Delft?

In Delft kunt u prima winkelen, een terrasje pakken of een van de vele musea bezoeken. Een deel van het centrum is vernieuwd, het andere deel is het historisch centrum van Delft. Er zijn verschillende bezienswaardigheden in het centrum van Delft. Zo kunt u een bezoekje brengen aan de Oude en Nieuwe Kerk, museum De Prinsenhof of kunt u gaan voor een actief middagje met een bezoekje aan een Escape Challenge.

Binnenstad Delft? Parkeren op de Paardenmarkt in Delft

Bezoekt u de binnenstad van Delft? Dan kunt u ervoor kiezen uw auto te parkeren op de Paardenmarkt in Delft. Dit is een openbaar parkeerterrein. Het tarief is hier € 4,50 per uur. U kunt op de Paardenmarkt in Delft ook met een dagkaart parkeren. Een dagkaart voor dit parkeerterrein kunt u aanvragen bij de parkeerautomaat op de Paardenmarkt.
De Marktgarage en de Prinsenhofgarage liggen bij dit parkeerterrein in de buurt. Het tarief is hier € 3,20 per uur. Kiest u ervoor om te parkeren aan de Paardenmarkt in Delft? Dan parkeert u vlakbij de Sint Huybrechtstoren, het Koningsplein en de nieuwe plantage en u heeft het winkelcentrum van Delft op loopafstand.