Prinsenhofgarage ParkerenDelft

Kampveldweg 3
2611 WM Delft

Get directions

Prinsenhofgarage

De Prinsenhofgarage is een goede locatie om te parkeren in Delft als u in het centrum van Delft moet zijn en is goed bereikbaar vanuit de richtingen Midden/Delfland, Rijswijk en Delft Noord. De Prinsenhofgarage bevindt zich namelijk naast station Delft en aan de rand van het historisch centrum van Delft. De garage dankt zijn naam aan de nabijheid van de Prinsenhof, op slechts 3 minuten loopafstand. Vanaf hier kunt u onder andere het Museum Prinsenhof Delft, het Prinsenkwartier (Sint Agathaplein), de Oude Kerk en de Markt bezoeken. De garage heeft 7 voetgangersuitgangen over de lengte van de garage en 1 in- en uitgang voor auto’s aan de kant van Molen de Roos.

Adres
Kampveldweg 3
2611 WM Delft

Doorrijhoogte: 2.10 meter
Algemeen: Aanhangers zijn niet toegestaan. De Prinsenhofgarage wordt beheerd vanuit de Zuidpoortgarage en bediend door middel van intercom en camera’s. In deze garage wordt gebruik gemaakt van kentekenherkenning.
De garage is uitgerust met parkassist, u kunt direct zien waar er vrije parkeerplaatsen zijn. Er zijn ook elektrische laadpunten aanwezig.

Openingstijden

24 uur per dag, 7 dagen per week

Tarieven per

15 min. € 0,80
60 min. € 3,20
Maximaal tarief per 24 uur: € 19,20

Betaalmethoden

In de buurt

 • Delfts Blauw aardewerkfabriek
 • © Fotopedia Delft
  Molen de Roos
 • © Indebuurt
  Escape Room Delft
 • Museum de Prinsenhof
  Museum de Prinsenhof
 • oude kerk en nieuwe kerk
  Oude kerk en nieuwe kerk Delft