Betaald parkeren in Delft

Betaald parkeren in Delft geldt voor alle gebieden in de binnenstad (parkeergebied B). Delft is opgedeeld in acht parkeergebieden. Voor ieder gebied gelden andere tarieven en betaaltijden. Als u uw auto veilig en voordelig wilt parkeren in de binnenstad, kunt u het beste parkeren in een van onze parkeergarages.

Parkeergebieden en betaald parkeren in Delft

Delft is opgedeeld in acht parkeergebieden. Een overzichtskaartje van de parkeergebieden vind je op de parkeergebieden pagina. Parkeergebied B behelst de gehele binnenstad. In de binnenstad van Delft geldt betaald parkeren en veel van de parkeerplaatsen zijn voor vergunninghouders. Parkeren in een van onze parkeergarages is in de meeste gevallen voordeliger. Bovendien is er in de parkeergarages cameratoezicht en zijn ze 24/7 geopend. Er zijn verschillende garageproducten die parkeren in de parkeergarages nog voordeliger maken.

Overige parkeergebieden betaald parkeren in Delft

In de overige parkeergebieden (gebied C, D, E, F, H,Y, Z) gelden andere tarieven. Op het overzichtskaartje vindt u precies wat u in welk gebied moet betalen. In alle parkeergebieden zijn verschillende parkeerplaatsen:

Gebied C: Parkeren voor vergunninghouders of Mix-parkeerplaatsen (tegen betaling en met vergunning)
Gebied D: Parkeren voor vergunninghouders of Mix-parkeerplaatsen (tegen betaling en met vergunning)
Gebied E: Parkeren voor vergunninghouders of Mix-parkeerplaatsen (tegen betaling en met vergunning)
Gebied F: Parkeren voor vergunninghouders of Mix-parkeerplaatsen (tegen betaling en met vergunning)
Gebied H: Parkeren voor vergunninghouders
Gebied Y: Parkeren tegen betaling
Gebied Z: Parkeren voor vergunninghouders of Mix-parkeerplaatsen (tegen betaling en met vergunning)