De nieuwe webshop

MET TROTS PRESENTEREN WIJ ONZE NIEUWE WEBSHOP.
Met trots willen wij u laten weten dat we onze webshop vernieuwd hebben. De producten blijven vertrouwd, maar door uw bestelling te koppelen aan een eigen account kunt u eenvoudig uw bestelling doen en beheren. Zo houdt u zelf het overzicht over uw producten en betalingen bij Parking Delft.
Met de vernieuwing van onze webshop introduceren wij ook het parkeren met de QR-code. Waar u voorheen voor de week-, avond- en 1-, 2- en 3 dagenkaart een losse kaart ontving, krijgt u nu een QR-code in de bijlage van uw email, in uw mailbox. De print van deze code kunt u scannen bij de slagboom, waarmee u uw verblijf in de garage betaald. Zo kunt u zonder verdere rompslomp eenvoudig parkeren. Bijkomend voordeel is dat u de door u bestelde QR-code ook door kan mailen naar uw klant of bezoeker. Kijk voor de voorwaarden op onze website.
Het ontwikkelen van de webshop is een doorlopend proces. Wij zijn continu bezig om de webshop up to date te houden om u nu en in de toekomst een snelle en goede service te kunnen bieden. Onze webshop zodanig opgezet dat u gemakkelijk door ons assortiment kunt bladeren, uw bestelling samen te stellen, te betalen en in veel gevallen direct te ontvangen. Als u vragen hebt, of tips of opmerkingen over de webshop heeft bel gerust of stuur ons een email. We zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.30 op 015-2129692. U kunt ons uiteraard ook mailen op: info@parkingdelft.nl
Het team van Parking Delft.