Parkeren Beestenmarkt Delft

De Beestenmarkt in Delft is beroemd om zijn gezellige terrassen, waar u kunt neerstrijken voor een hapje of drankje bij een van de vele restaurantjes en cafeetjes. Parkeren bij de Beestenmarkt in Delft kan bij een van de in de buurt gelegen parkeergarages. De Zuidpoortgarage en de Marktgarage liggen op loopafstand van de Beestenmarkt. Parkeren op straat is mogelijk aan de Gasthuisplaats. Wij adviseren echter altijd te parkeren in een van de parkeergarages, dit is vaak voordeliger.

Avondkaart voor Marktgarage en Zuidpoortgarage

Bezoekt u ’s avonds de Beestenmarkt in Delft? Met een avondkaart voor de Marktgarage en Zuidpoortgarage parkeert u extra voordelig. De avondkaart vergoedt de gemaakte parkeerkosten als u na 17.00 uur inrijdt en diezelfde avond uitrijdt voor 01.00 uur*. Zo kunt u ’s avonds heel voordelig parkeren bij de Beestenmarkt in Delft! U trekt bij het inrijden een parkeerkaart en bij het uitrijden scant u eerst uw parkeerkaart en daarna de avondkaart (QR-code).

Tarieven parkeren Beestenmarkt Delft

Parkeren op de Beestenmarkt in Delft is niet mogelijk. U kunt parkeren in de Marktgarage of Zuidpoortgarage. Het tarief is hier € 3.00 per uur (voor de eerste twee uur, de daaropvolgende uren zijn € 2,50 per uur). Dit is voordeliger dan parkeren op straat parkeren (Gasthuisplaats: € 3.10). De parkeergarages van Delft zijn uitgerust met kentekenherkenning en cameratoezicht. De garages zijn 24/7 open.