Introductie betaald parkeren parkeergebied TU – hulp en ondersteuning

ParkerenDelft heeft samen met de gemeente Delft een aantal zaken georganiseerd om de bewoners van nieuw parkeergebied TU te helpen bij het aanschaffen van de goede vergunningen i.v.m. de introductie van betaald parkeren in dit gebied per 1 februari 2023. Hieronder het overzicht van datgene dat georganiseerd is.

1. Meest gestelde vragen overzicht, inclusief antwoorden

De gemeente Delft heeft een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen en antwoorden die betrekking hebben op de introductie van betaald parkeren in parkeergebied TU.  Dit overzicht van vragen en antwoorden is hier te raadplegen. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt, dus staat uw vraag er nu niet bij, raadpleeg de lijst dan later nog een keer.

2. Digitale informatiebijeenkomst – GEANNULEERD

I.v.m. te weinig aanmeldingen is het webinar geannuleerd. Graag verwijzen we u naar de andere vormen van ondersteuning die wij bieden. Deze staan hieronder in detail beschreven. 

3. Telefonisch spreekuur

Maandag 16 januari 2023 is er een telefonisch spreekuur waarin u uw vragen kunt stellen over het aanvragen van parkeerproducten. Dit spreekuur is die dag op twee momenten: ’s-ochtends van 10.00 tot 11.00 uur en ’s-middags van 15.00 tot 16.00 uur. U kunt tussen deze tijden bellen naar 14015 en u wordt dan meteen doorverbonden met de juiste collega. Zijn alle collega’s in gesprek? Dan wordt u binnen twee dagen teruggebeld.

4. Ondersteuning aan de balie bij ParkerenDelft

Mocht het u ook na de digitale informatiebijeenkomst en het telefonische spreekuur niet lukken om zelf online uw vergunning(en) aan te schaffen, dan kunt u een afspraak maken om langs te komen bij de balie van ParkerenDelft aan de Zuidpoort. De afspraak zal dan plaats vinden tussen dinsdag 24 januari en woensdag 26 september tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

Maak vooraf een afspraak via parkerendelft.com/afspraak-maken-parkerendelft of bel met onze klantenservice via 015 – 200 10 46. Zorg als u naar de afspraak komt, dat u uw BSN en uw pinpas bij u heeft.

 

Meer informatie nodig?

Meer informatie en handleidingen over het aanvragen en gebruiken van parkeervergunningen vindt op onze website, parkerendelft.com.

Of via de klantenservice van ParkerenDelft: