Kentekenherkenning in de parkeergarages van ParkerenDelft

Vanaf februari 2018 werken onze parkeergarages met kentekenherkenning. Dit vergemakkelijkt het in- en uitrijden voor u als klant. Daarnaast biedt het mogelijkheden om onze service aan u verder te ontwikkelen.

Als abonnementhouder (of houder van een bewonerspas of membercard) hoeft u bij de slagboom geen handelingen meer te verrichten bij het in- of uitrijden van de garage. Wanneer uw kenteken geregistreerd is, gaat de boom vanzelf open bij in- en uitrijden. Bezoekers van de parkeergarage zonder abonnement trekken een ticket bij de slagboom bij het inrijden van de garage. Uw kenteken wordt gescand op het moment dat u de garage inrijdt en wordt op uw parkeerticket geprint. Wanneer u na betaling de garage weer wilt verlaten, kunt u bij de slagboom direct doorrijden zonder uw raampje naar beneden te doen en uw parkeerticket in te voeren. Dit zorgt voor een snellere doorstroming van het verkeer.

Privacy

Uw kenteken wordt automatisch verwijderd uit ons Parkeer Management Systeem. Dit gebeurt uiterlijk 72 uur nadat het voertuig de parkeergarage heeft verlaten en het parkeergeld is voldaan. Voor vragen omtrent privacy verwijzen wij naar het privacystatement op onze website.

Wanneer werkt kentekenherkenning niet

  • Als u een Avondkaart, Uit-in-Delft-voordeelkaart, of een dag-, dagen- of weekkaart heeft, dient u de garage in- en uit te rijden volgens de instructies en voorwaarden die aan het betreffende product verbonden zijn.
  • Als u met een motor de garage in- en uitrijdt. U dient bij de slagboom een ticket te trekken en deze bij het uitrijden aan te bieden bij de slagboom. Betalen kan bij de betaalautomaat of bij de slagboom (alleen pin). Of u biedt uw abonnement of betaalpas aan bij de slagboom bij het in- en uitrijden.