Uitbreiding parkeergebied Z – hulp en ondersteuning

ParkerenDelft heeft samen met de gemeente Delft een aantal zaken georganiseerd om de nieuwe bewoners van parkeergebied Z te helpen bij het aanschaffen van de goede vergunningen i.v.m. de gebiedsuitbreiding van gebied Z per 1 oktober 2022. Hieronder het overzicht van datgene dat georganiseerd is.

1. Meest gestelde vragen overzicht, inclusief antwoorden

De gemeente Delft heeft een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen en antwoorden die betrekking hebben op uitbreiding van het parkeergebied Z.  Dit overzicht van vragen en antwoorden is hier te raadplegen. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt, dus staat uw vraag er nu niet bij, raadpleeg de lijst dan later nog een keer.

2. Digitale informatiebijeenkomst

Donderdag 15 september 2022 van 19.30 uur tot 20.30 uur is er een digitale informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we u meer over het betaald parkeren en het aanvragen van parkeervergunningen.

Wilt u aanwezig zijn bij deze digitale bijeenkomst? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar adviesruimte@delft.nl. Doe dit vóór 12 september 2022. Na aanmelding, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de link om deel te nemen.

3. Telefonisch spreekuur

Maandag 19 september is er een telefonisch spreekuur waarin u uw vragen kunt stellen over het aanvragen van parkeerproducten. Dit spreekuur is die dag op twee momenten: ’s-ochtends van 10.00 tot 11.00 uur en ’s-middags van 15.00 tot 16.00 uur. U kunt tussen deze tijden bellen naar 14015 en u wordt dan meteen doorverbonden met de juiste collega. Zijn alle collega’s in gesprek? Dan wordt u binnen twee dagen teruggebeld.

4. Ondersteuning aan de balie bij ParkerenDelft

Mocht het u ook na de digitale informatiebijeenkomst en het telefonische spreekuur niet lukken om zelf online uw vergunning(en) aan te schaffen, dan kunt u een afspraak maken om langs te komen bij de balie van ParkerenDelft aan de Zuidpoort. De afspraak zal dan plaats vinden tussen donderdag 22 september en woensdag 28 september tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

Maak vooraf een afspraak via parkerendelft.com/afspraak-maken-parkerendelft of bel met onze klantenservice via 015 – 200 10 46. Zorg als u naar de afspraak komt, dat u uw BSN en uw pinpas bij u heeft.

 

Meer informatie nodig?

Meer informatie en handleidingen over het aanvragen en gebruiken van parkeervergunningen vindt op onze website, parkerendelft.com.

Of via de klantenservice van ParkerenDelft: