Abonnementen

Voor de parkeergarages in Delft zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar. Hieronder ziet u een opsomming van de abonnementen die beschikbaar zijn voor onze parkeergarages.

24/7 doorlopend auto of motor

Met dit doorlopende abonnement kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week parkeren in de door u gekozen parkeergarage. Vanaf € 840,00.

Klik hier

12/5 maandabonnement

Met dit abonnement kunt u van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur t/m 19:00 uur parkeren in de door u gekozen parkeergarage. Kosten: € 85,00.

Klik hier

Membercard

De membercard is een betaalmiddel en geeft korting op het dagtarief in de garages. Vaste kosten € 10,- incl. BTW.

Klik hier

Bewonerspas

De bewonerspas is bedoeld voor bewoners die hun auto zowel op straat als in de garage willen parkeren. Een bewonerspas schaft u aan naast uw straatvergunning en staat op hetzelfde kenteken als uw straatvergunning. De bewonerspas geeft een gereduceerd tarief in avond- en nachturen voor vergunninghouders (bewoners) in de gebieden B, C en voormalig gebied D2 (per 1-11-2020 deel van gebied E). Vaste kosten: € 10,- incl. BTW per jaar. U betaalt maandelijks via automatische incasso voor de geparkeerde uren in de garage.

Klik hier

Bewonersabonnement

Het bewonersabonnement is bedoeld voor bewoners die hun auto niet meer op straat willen parkeren maar altijd in de garage. Het abonnement komt in plaats van de parkeervergunning. Parkeren in de garage gebeurt uitsluitend op basis van kentekenherkenning.
Kosten per jaar: € 800,- incl. BTW voor bewoners in gebied B. Bewoners van gebied C betalen per jaar € 650,- incl. BTW.

Klik hier

Bewonersabonnement – Voordeel

Per 1-11-2020 kunnen bewoners van de gebieden B, C en voormalig gebied D2 (per 1-11-2020 deel van gebied E) een voordelig bewonersabonnement aanvragen. Het abonnement komt in plaats van de parkeervergunning. Parkeren in de garage gebeurt uitsluitend op basis van kentekenherkenning.
Kosten per jaar:

  • Eerste bewonersabonnement – Voordeel  € 300,- incl. BTW (alleen geldig in de Prinsenhofgarage)
  • Volgende bewonersabonnement – Voordeel  € 500,- incl. BTW (alleen geldig in de Prinsenhofgarage voor bewoners gebieden C en voormalig gebied D2 (per 1-nov-2020 deel van gebied E). Bewoners van gebied B kunnen kiezen uit de Prinsenhof- of Zuidpoortgarage)

Per gebied geldt er een maximum voor het aantal voordeelabonnementen dat kan worden afgenomen. Wanneer dit maximum bereikt is, komt u op een wachtlijst. Wilt u in de tussentijd uw voertuig wel graag in de garage parkeren? Het reguliere bewonersabonnement van € 800,- en € 650,- kunt u altijd afnemen.

Klik hier