Abonnementen

Voor de parkeergarages in Delft zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar. Hieronder ziet u een opsomming van de abonnementen die beschikbaar zijn voor onze parkeergarages.

24/7 doorlopend auto of motor

Met dit doorlopende abonnement kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week parkeren in de door u gekozen parkeergarage. Vanaf € 840,00.

Klik hier

12/5 maandabonnement

Met dit abonnement kunt u van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur t/m 19:00 uur parkeren in de door u gekozen parkeergarage. Kosten: € 85,00.

Klik hier

Membercard

De membercard is een betaalmiddel en geeft korting op het dagtarief in de garages. Vaste kosten € 10,- incl. BTW.

Klik hier

Bewonerspas

De bewonerspas is bedoeld voor bewoners die hun auto zowel op straat als in de garage willen parkeren. Een bewonerspas schaft u aan naast uw straatvergunning en staat op hetzelfde kenteken als uw straatvergunning. De bewonerspas geeft een gereduceerd tarief in avond- en nachturen voor vergunninghouders (bewoners) in de gebieden B, C en D. Vaste kosten: € 10,- incl. BTW per jaar. U betaalt maandelijks via automatische incasso voor de geparkeerde uren in de garage.

Klik hier

Bewonersabonnement

Het bewonersabonnement is bedoeld voor bewoners die hun auto niet meer op straat willen parkeren maar altijd in de garage. Het abonnement komt in plaats van de parkeervergunning. Parkeren in de garage gebeurt uitsluitend op basis van kentekenherkenning.
Kosten per jaar: € 800,- incl. BTW voor bewoners in gebied B. Bewoners van gebied C en D betalen per jaar € 650,- incl. BTW.

Klik hier