Abonnementen

Voor de parkeergarages in Delft zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar. Hieronder ziet u een opsomming van de abonnementen die beschikbaar zijn voor onze parkeergarages.

24/7 Abonnement

Met dit abonnement kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week parkeren in de door u gekozen parkeergarage. Voor een motor kost dit abonnement € 900,00 en voor een auto € 1795,00 per jaar.

12/5 Abonnement

Met dit abonnement kunt u van maandag tot en met vrijdag van 06:00 t/m 18:00 uur of van 07:00 uur t/m 19:00 uur parkeren in de door u gekozen parkeergarage. Kosten: € 1092,00 per jaar.

Klantenkaart

De klantenkaart is een betaalmiddel en geeft korting op het dagtarief in de garages. Vaste kosten € 11,- incl. BTW.

Bewonerspas

De bewonerspas is bedoeld voor bewoners die hun auto zowel op straat als in de garage willen parkeren. Een bewonerspas schaft u aan naast uw straatvergunning en staat op hetzelfde kenteken als uw straatvergunning. De bewonerspas geeft een gereduceerd tarief in avond- en nachturen voor vergunninghouders (bewoners) in de gebieden B en C. Bewoners van gebied B mogen kiezen voor een bewonerspas voor de Markt-, de Zuidpoort- of Prinsenhofgarage. Bewoners van gebied C komen alleen in aanmerking voor de Prinsenhofgarage.

Vaste kosten: € 11,- incl. BTW per jaar. U betaalt maandelijks via automatische incasso voor de geparkeerde uren in de garage.

Bewonersabonnement – Voordeel

Per 1-11-2020 kunnen bewoners van de gebieden B en C een voordelig bewonersabonnement aanvragen. Het abonnement komt in plaats van de parkeervergunning. Parkeren in de garage gebeurt uitsluitend op basis van kentekenherkenning.
Kosten per jaar:

  • Eerste bewonersabonnement – Voordeel  € 300,00 incl. BTW (alleen geldig in de Prinsenhofgarage).
  • Volgende bewonersabonnement – Voordeel  € 500,00 incl. BTW (alleen geldig in de Prinsenhofgarage voor bewoners gebied C).

Per gebied geldt er een maximum voor het aantal voordeelabonnementen dat kan worden afgenomen. Wanneer dit maximum bereikt is, komt u op een wachtlijst. Wilt u in de tussentijd uw voertuig wel graag in de garage parkeren? Kies dan één van de andere producten die u op deze pagina vindt.