Parkeervergunning voor autodeelbedrijven

Heeft u een bedrijf dat deelauto’s verhuurt voor autodelen in Delft? En maakt u gebruik van een autodeelplaats in een betaald parkeergebied? Dan heeft u hiervoor een parkeervergunning nodig. Een vergunning vraagt u online aan. Met een parkeervergunning voor deelauto’s kunt u de hele week parkeren in alle betaald parkeergebieden in Delft. Parkeren mag op alle parkeerplaatsen, behalve op plaatsen voor gehandicapten.

Direct aanvragen parkeervergunning autodeelbedrijven

Kosten parkeervergunning voor autodeelbedrijven

De kosten voor een parkeervergunning voor autodeelbedrijven zijn:
€ 163,20 per jaar (€ 13,60 per maand).
.

Tarieven leges 2019

Naast de kosten voor een vergunning betaalt u bij elke aanvraag ook leges. Koopt u tijdens dezelfde aanvraag meerdere vergunningen? Dan betaalt u voor het tweede en eventueel volgende product minder leges.

Leges bij online aanvragen

  • € 5,40 voor het 1e parkeerproduct
  • € 2,70 voor volgende parkeerproducten tijdens dezelfde aanvraag

Leges bij aanvraag aan het loket (alleen op afspraak)

  • € 10,70 voor het 1e parkeerproduct
  • € 5,40 voor volgende parkeerproducten tijdens dezelfde aanvraag

Bij de aanvraag van uw parkeervergunning betaalt u het volledige bedrag meteen (achteraf of per acceptgiro betalen is niet mogelijk).

Aanvragen

U kunt de vergunning online aanvragen. U logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord en kunt dan door middel van creditcard of iDeal betalen. Na de aanvraag is uw vergunning direct geldig. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Dan kunt u deze aanvragen door middel van het contactformulier. Vermeld hierbij het KvK-nummer en vestigingsnummer van uw bedrijf.

Wetgeving

Op de website van de gemeente Delft vindt u de verordeningen en beleidsregels aangaande parkeren in Delft.