2-Dagenkaart, 3-Dagenkaart en Weekkaart

Met de 2-Dagenkaart, de 3-Dagenkaart en de weekkaart kunt u respectievelijk 2, 3 of 7 dagen parkeren in de Markt-, Zuidpoort- en Prinsenhofgarage. U kunt tijdens uw verblijf onbeperkt in- en uitrijden.

U dient bij de bestelling vooraf op te geven wat de ingangsdatum is. Bij het bestellen wordt de geldigheidsduur van het abonnement vastgelegd. Bij in- en uitrijden van de garage scant u de weekkaart bij de slagboom. U trekt dus geen ticket!

Klik hier om de kaart aan te schaffen.

Kosten

2-Dagenkaart:  € 36,00

3-Dagenkaart: € 52,50

Weekkaart: € 85,00

Maandkaart

Per oktober 2021 is ons assortiment gewijzigd en bieden wij geen maandkaart meer aan. Alternatief voor de maandkaart is het 24/7 abonnement. Het 24/7 abonnement heeft een minimale looptijd van 1 maand en heeft een opzegtermijn van 1 maand. U kunt direct bij de bestelling doorgeven dat het abonnement maar 1 maand dient te lopen. Meer informatie 24/7 abonnement

Voorwaarden

  1. U koopt dit product ter plekke in de garage, niet in de webshop.
  2. U rekent bij de betaalautomaat af via pin, creditcard en bij een beperkt aantal automaten met contant geld.
  3. De kaart is 2, 3 of 7 dagen geldig vanaf de door u opgegeven ingangsdatum. In die periode kan er meerdere malen mee in- en uit worden gereden.
  4. Omruilen voor een ander product of hetzelfde product met andere datum is niet mogelijk.
  5. De kaart verliest zijn waarde na gebruik, tenzij anders aangegeven.
  6. Eventuele restwaarde op de kaart wordt niet gerestitueerd.
  7. Bij verlies of diefstal van de meerdagenkaart kan bij de balie van de klantenservice (Zuidwal 14, achterkant van de Zuidpoortgarage) een nieuwe kaart worden aangevraagd. De oude kaart wordt dan geblokkeerd.
  8. Het tarief voor dit product wordt vastgesteld door het college van B&W van de gemeente Delft.