Mobiel parkeren

In het gereguleerde parkeergebied in Delft kunt u overal mobiel parkeren met de volgende aanbieders van mobiel parkeren:

Nooit te veel betalen

Met mobiel parkeren hoeft u nooit meer van tevoren te bedenken hoelang u ergens gaat parkeren. Ook loopt u niet het risico om te veel te betalen. Of juist te weinig waardoor u een parkeerboete riskeert. U betaalt gewoon achteraf en precies de tijd die u geparkeerd heeft.

De voordelen van parkeren met uw mobiel zijn:

  • Betalen op een snelle, veilige en comfortabele manier
  • Geen gepast of kleingeld meer nodig
  • U betaalt achteraf, dus de parkeertijd vooraf inschatten hoeft niet meer
  • U betaalt alleen voor de tijd die u heeft geparkeerd
  • Geen parkeerboetes
  • De geparkeerde tijd wordt automatisch met u verrekend

Hoe werkt het?

Als u met uw mobiel wilt parkeren, moet u zich eerst inschrijven bij een van de aanbieders en de app installeren op uw mobiele telefoon. Mobiel parkeren is met elk type telefoon mogelijk.

Locatiecode

Nadat u heeft geparkeerd, geeft u de locatiecode door. Dit kan door te bellen of via een app. De locatiecode vindt u op of boven de parkeerautomaat. Voor het wegrijden meldt u zich weer bij de aanbieder af. Aan het einde van de maand wordt het verschuldigde parkeergeld met u verrekend.

Let op: Tot 1 januari 2022 zijn vrijwel alle parkeerplaatsen in parkeergebied C bestemd voor vergunninghouders. Wilt u hier zonder vergunning toch parkeren, dan betaalt u altijd het tarief van een dagvergunning (EUR 30), ongeacht de parkeerduur. U gebruikt in uw app voor deze parkeerplaatsen zone code 3333.

Verstandiger is het om in dit geval te parkeren in één van onze parkeergarages, dat is aanzienlijk goedkoper.