Overall parkeervergunning

Met een overall parkeervergunning kunt u de hele week parkeren in alle betaalde parkeergebieden in Delft. Parkeren mag op alle parkeerplaatsen, behalve op plaatsen voor gehandicapten. De vergunning vraagt u online aan. Door de overall parkeervergunning heeft u geen papieren parkeerbewijs in uw auto meer nodig. De parkeercontroleur scant het kenteken en ziet dat u een overall parkeervergunning heeft.

Direct aanvragen overall parkeervergunning

Kosten overall parkeervergunning

De kosten voor een overall parkeervergunning zijn vanaf 1 november 2020:

  • € 150,25 per maand
  • € 1.803,00 per jaar

Bij de aanvraag van de parkeervergunning betaalt u meteen het volledige bedrag. U kunt een overall parkeervergunning aanvragen door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik hier om in te loggen. Heeft uw bedrijf nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Dan kunt u deze aanvragen door middel van het contactformulier. Vermeld hierbij het KvK-nummer en vestigingsnummer van uw bedrijf.

Overall parkeervergunning wijzigen, stopzetten of verlengen

Als u inlogt met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u uw vergunning wijzigen, stopzetten of verlengen. Klik hier om in te loggen.

Verlengen
Enkele weken voordat uw parkeervergunning afloopt, krijgt u een herinneringsemail.

Stopzetten en wijzigen
Wilt u uw vergunning wijzigen? Bijvoorbeeld omdat u (tijdelijk) een andere auto heeft? Dat kan gemakkelijk als u inlogt met uw DigiD. Als u inlogt ziet u een overzicht van uw parkeervergunningen. Achter iedere vergunning – die gekoppeld is aan een kenteken – kunt u kiezen voor wijzigen of stopzetten. Wilt u de vergunning stopzetten? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen? Dan kunt u hier de vergunning stopzetten. Het resterende bedrag krijgt u teruggestort op uw rekening.

Voorwaarden overall parkeervergunning