Parkeerterreinabonnement

Met een parkeerterreinabonnement kunt u parkeren op de parkeerterreinen aan de Paardenmarkt en Gasthuisplaats. Het abonnement is 24 uur per dag geldig. Een abonnement vraagt u online aan en kunt u voor een maand of een jaar aanschaffen. Een parkeerterreinabonnement is kenteken gebonden. U kunt geen vergunning op bedrijfsnaam aanvragen.

Direct parkeerterreinabonnement aanvragen

Aanvragen parkeerterreinabonnement

Inloggen doet u met DigiD. Bedrijven loggen in met een gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft uw bedrijf geen gebruikersnaam en wachtwoord? Vraag deze dan aan via het contactformulier. Vermeld hierbij het KvK-nummer en vestigingsnummer van uw bedrijf. Betalen kan via creditcard of iDEAL.

Tarieven 2019

  • Maandabonnement: € 79,50
  • Jaarabonnement: € 954,00
  • Betalen bij de parkeerautomaat: maximaal € 18,25 per dag

Niet geldig voor Gasthuissteeg

De plaatsen aan de Gasthuissteeg horen niet bij de Gasthuisplaats. Een parkeerterreinabonnement kunt u dus niet voor deze plaatsen gebruiken.

Kentekenparkeren

Door de invoering van het kentekenparkeren is een papieren parkeerbewijs in uw auto niet meer nodig. De parkeercontroleur scant het kenteken van het geparkeerde voertuig en kan zo zien of er een vergunning is afgegeven.

Wijzigen of opzeggen parkeerterreinabonnement

Heeft u een ander kenteken omdat u (tijdelijk) in een andere auto rijdt? Dan kunt u online uw abonnement wijzigen. U kunt ook online uw abonnement wijzigen. Bijvoorbeeld als u gaat verhuizen of afstand doet van uw auto. Na het opzeggen krijgt u het bedrag over de resterende dagen terugbetaald.

Wetgeving

Op de website van de gemeente Delft vindt u de verordeningen en beleidsregels aangaande parkeren in Delft.