Parkeren in Delft centrum hoeft niet lastig te zijn

U wilt graag een avondje naar de film, of lekker shoppen op zaterdagmiddag. Het centrum van Delft is daar de perfecte gelegenheid voor. U vindt er niet alleen een Pathé-bioscoop, maar ook kledingwinkels met de mooiste merken, een bibliotheek en een theater. Maar waar kunt u het beste parkeren in Delft centrum? De parkeergarages van ParkerenDelft bieden uitkomst.

‘Waar kan ik nog meer parkeren in Delft centrum?’

Naast de Markt kent het centrum van Delft natuurlijk nog veel meer bezienswaardigheden. Wat dacht u van Museum Prinsenhof of de Oude Kerk? Voor een bezoek aan deze attracties kunt u het beste parkeren in de garage die aan het oude stadscentrum van Delft ligt, de Phoenixgarage. Bij het verlaten van deze parkeergarage staat u meteen midden in de stad. Ook voor een hapje of drankje in de omgeving van de Oude Delft en de Hippolytusbuurt, parkeert u hier.

De garages van ParkerenDelft

ParkerenDelft beheert diverse garages in en om het historisch centrum van Delft. Zo maken wij het u gemakkelijk om dicht bij de attracties, restaurants en winkels te parkeren. Iedere parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Dankzij het geautomatiseerde kaartsysteem kunt u op ieder moment van de dag in- en uitrijden. Bovendien zijn de parkeergarages van ParkerenDelft voorzien van cameratoezicht.

Parkeerkaart tegen speciaal tarief

Gaat u een avondje op stap in het centrum van Delft? Parkeer dan voordelig in de Zuidpoortgarage met de Avondkaart van ParkerenDelft. Met de Avondkaart kunt u van zondag tot en met donderdag tussen 18.00 en 00.00 in- en uitrijden tegen een laag tarief. De kaart wordt verstrekt in de vorm van een QR-code, dus dat werkt heel gemakkelijk.

Marktgarage doet zijn naam eer aan

Een geliefd gedeelte van Delft centrum is de Markt. Dit historische marktplein is met zijn afmetingen van 120 bij 50 meter een van de grootste van Europa. Aan de ene kant van de Markt vindt u de Nieuwe Kerk en aan de andere kant het stadhuis van Delft. Sinds de herinrichting die in 2004 plaatsvond, biedt de Markt geen parkeergelegenheid meer. In plaats daarvan kunt u nu in de Marktgarage parkeren, aan de oostkant van Delft centrum. Bijzonder: deze garage van ParkerenDelft heeft een prijs gewonnen voor zijn uitstraling.

Over ParkerenDelft

Wij beheren en exploiteren de parkeergarages in het centrum van Delft. Sinds januari 2017 verzorgen wij ook het parkeerbeheer en de parkeerhandhaving op straat (in het gereguleerde gebied) en coördineren wij de uitvoering van het parkeerbeleid van de gemeente Delft.