Ik heb problemen met het online aanmelden van bezoek

Wellicht heeft u een verouderde snelkoppeling (verwijzing) op uw apparaat – telefoon, tablet of computer – staan, welke nog wijst naar gemeente Delft. Sinds april 2018 is het digitale parkeerloket verplaatst naar een domein van ParkerenDelft. Sinds 7 februari 2019 wordt u door de gemeente niet meer automatisch doorverwezen naar ParkerenDelft. Zie daarover ook ons nieuwsbericht van die datum Bereikbaarheid digitaal parkeerloket en aanmelden bezoek.

Hoe meld ik dan mijn bezoek aan?
Meld hier uw bezoek aan. U kunt uw bezoek ook telefonisch aanmelden via 015 301 05 20

Hoe zorg ik dat ik voortaan weer eenvoudig en snel mijn bezoek kan aanmelden?
Zorg dat de snelkoppeling op uw apparaat verwijst naar https://vergunningen.parkerendelft.com/DVSPortal/BezoekersApp/www/#/.
Meer informatie over het maken van een snelkoppeling op uw telefoon (ook wel ‘bezoekersapp’ genoemd) vindt u hier.

Ik heb problemen met het telefonisch aanmelden van bezoek

Meld uw bezoek aan via 015 301 05 20. Spreek langzaam en duidelijk. Worden de gegevens niet herkend door de spraakcomputer? Dan krijgt u een medewerker aan de lijn die u verder kan helpen.

Ik ben mijn pasnummer en pincode kwijt
Deze gegevens heeft u – veelal per email – gekregen bij de aanschaf van uw bezoekersvergunning, of bij een eventuele verlenging als u de bezoekersvergunning voor 2018 heeft aangeschaft. Neem contact op met onze klantenservice als u deze gegevens niet kunt terugvinden.