Uitbreiding parkeergebied F

Vanaf 1 februari 2021 geldt er in de Wippolder en rondom de Rotterdamseweg betaald parkeren. Het nieuwe gereguleerde gebied wordt toegevoegd aan parkeergebied F. In het plaatje hiernaast wordt in donkerblauw het nieuwe gebied aangeven.

Vanaf 1 februari 2021 kunt u op maandag t/m zaterdag tussen 12.00 en 24.00 uur alleen nog parkeren met een parkeervergunning of tegen betaling. Buiten deze tijden is het parkeren wel gratis, ook zonder parkeervergunning.

Woont u in het nieuwe gebied F en wilt u of uw bezoek parkeren in gebied F? Dan kunt u bij ParkerenDelft een parkeervergunning aanvragen.

Wat zijn de relevante parkeerproducten?

  • Bewonersvergunning: Met deze vergunning kunt u uw eigen auto op straat parkeren. U dient voor iedere auto een aparte vergunning aan te vragen. U kunt per persoon, woonachtig op uw adres, één vergunning aanvragen. De kosten voor de vergunning voor uw eerste auto zijn lager dan die voor volgende auto’s.
  • Bezoekersvergunning: Met deze vergunning kunt u uw bezoek op straat laten parkeren. De vergunning bestaat uit een parkeertegoed/-saldo van maximaal 600 uren per jaar en u kunt meerdere bezoekers tegelijk hierop aanmelden. U koopt parkeertegoed/-saldo in blokken van 200 uur. U kunt het kenteken van uw bezoek zelf eenvoudig aan- en afmelden via de website (op computer, laptop of telefoon) of telefonisch via 14015 en 015 – 301 05 20.

Meer informatie over deze producten vindt u hier. Direct aanvragen? Deze producten vraagt u aan via ons parkeerloket.

Automatische verlenging van vergunningen
Wij bieden de mogelijkheid om uw vergunningen automatisch te laten verlengen. Door automatisch verlengen in te stellen, wordt u niet onaangenaam verrast door een naheffing omdat u vergeten bent uw vergunning te verlengen of door onvoldoende saldo op de bezoekersvergunning.
U stelt automatisch verlengen in door het afgeven van een machtiging voor automatische incasso. Kijk voor een verder uitleg hier op onze website.