Goedkoop parkeren in Delft, kan dat nog?

Natuurlijk kan dat! De parkeergarages van ParkerenDelft bieden volop parkeergelegenheid tegen aantrekkelijke tarieven. U kunt 24/7 gebruik maken van de garages, die voorzien zijn van cameratoezicht en kentekenherkenning. Bovendien hanteert iedere garage een maximum dagtarief. En wilt u echt goedkoop parkeren in Delft, bestel dan een avondkaart, uit-in-Delft-voordeelkaart, membercard of abonnement in onze webshop. Zo kunt u optimaal gebruikmaken van onze parkeerfaciliteiten.

Tarieven ParkerenDelft

Prinsenhof-, Markt- en Zuidpoortgarage

  • 4 min. € 0,20; 60 min. € 3,00
  • Maximaal tarief per 24 uur: € 18,00

Phoenixgarage

  • 4 min. € 0,20; 60 min. € 3,00
  • Maximaal tarief per 24 uur: € 30,00

Samen werken aan goedkoop parkeren in Delft

ParkerenDelft is verantwoordelijk voor diverse parkeergarages in Delft, het parkeerbeheer en de handhaving van het parkeerbeleid in Delft. In samenwerking met de gemeente zorgen wij ervoor dat u veilig en goedkoop kunt parkeren in Delft. Veilig, omdat de garages voorzien zijn van cameratoezicht en verbonden zijn met de beheerdersruimte. Goedkoop, omdat we het tarief verlagen naarmate u langer parkeert. In de PrinsenhofgarageMarktgarage en Zuidpoortgarage bijvoorbeeld, betaalt u maximaal € 18,00 per dag (24 uur aaneengesloten). Voor de Phoenixgarage geldt een maximaal dagtarief van € 30,00.

Parkeerkaarten bestellen in de webshop

Maak het uzelf gemakkelijk en bestel alvast uw parkeerproducten in onze webshop. Hier vindt u een groot assortiment aan losse parkeerkaarten en abonnementen. Het is ook mogelijk om een membercard aan te schaffen voor als u regelmatig goedkoop wilt parkeren in Delft, maar geen abonnement nodig heeft. De webshop biedt ook producten voor de zakelijke markt.