Uitbreiding betaald parkeren gebied C

Vanaf 1 maart 2022 uitbreiding betaald parkeren gebied C

Vanaf 1 maart 2022 is gebied C uitgebreid met de Ministersbuurt en het Agnetapark. U kunt van maandag t/m zaterdag tussen 12:00 en 24:00 uur alleen nog parkeren met een parkeervergunning of tegen betaling. Buiten deze tijden is het parkeren gratis, ook zonder parkeervergunning.

Voor het parkeren van bewoners en bezoekers zijn er parkeervergunningen beschikbaar waarmee tijdens de betaaltijden tegen een gereduceerd tarief geparkeerd kan worden.

Met een parkeervergunning mag in het hele vergunningengebied C worden geparkeerd.

Iedereen die géén parkeervergunning heeft, moet tijdens de betaaltijden bij de parkeerautomaat of via belparkeren betalen. U betaalt dan per minuut waarbij het eerste uur goedkoper is (€ 1,00 per uur) dan de volgende uren (€ 4,50 per uur).

In bijgevoegd plaatje wordt de toevoeging aan gebied C aangegeven in roze. Het blauwe gebied is het huidige gebied C. (klik op het plaatje voor een vergroting) Kijk hier voor meer informatie.

 

Coulanceregeling bezoekersvergunning

Heeft u een naheffingsaanslag ontvangen, terwijl u dacht dat u het bezoek wel goed en op tijd had aangemeld? Een vervelende situatie voor u en uw bezoek. Als houder van een bezoekersvergunning kunt u 1x per kalenderjaar een beroep doen op coulance via onze coulanceregeling. Dan wordt de boete geseponeerd en hoeft u deze niet te betalen.

Kijk hier voor meer informatie over de coulanceregeling en de voorwaarden.