Het gemak van ParkerenDelft

Heeft u zin om te winkelen, uit eten te gaan of een filmpje te pakken in het stadscentrum? Maak dan gebruik van onze parkeergarages in Delft en parkeer uw auto vlakbij het winkelcentrum, theater of de bibliotheek. De garages van ParkerenDelft zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Met behulp van de automatische kaartlezer kunt u op ieder gewenst tijdstip de parkeergarage in Delft in- of uitrijden. Wilt u nog meer gemak? Bestel dan simpel en snel losse parkeerkaarten, membercards en abonnementen in de webshop van ParkerenDelft.

Parkeerkaarten online bestellen

Maak het uzelf gemakkelijk en bestel alvast uw parkeerkaart in de webshop van ParkerenDelft. Hier vindt u een groot assortiment aan zowel losse parkeerkaarten als abonnementen. Het is ook mogelijk om een membercard aan te schaffen voor als u regelmatig gebruikmaakt van onze parkeergarages in Delft, maar geen abonnement nodig heeft. De webshop biedt ook producten voor de zakelijke markt. Een greep uit ons assortiment:

  • Membercard
  • Avondkaart
  • Spoorzonepas
  • Waardekaart

‘Waar vind ik een parkeergarage in Delft?’

Het stadscentrum van Delft kent vele bezienswaardigheden en attracties. Een daarvan is het historische marktplein, de Markt genaamd. Aan weerszijden van het plein vindt u de Nieuwe Kerk en het stadhuis van Delft. Genoeg te beleven dus! Parkeer uw auto in de Marktgarage en u bent op slechts 6 minuten loopafstand. Maar er zijn meer parkeergarages in Delft. Wat dacht u van de Zuidpoortgarage onder het gelijknamige winkelcentrum? Of de Phoenixgarage, die aan het oude stadscentrum ligt. De perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Museum Prinsenhof of de Oude Kerk.

Wat doet ParkerenDelft?

ParkerenDelft beheert diverse parkeergarages nabij het stadscentrum van Delft. Zo maken wij het u gemakkelijk om dicht bij de bezienswaardigheden, restaurants en winkels te parkeren. Voor uw en onze veiligheid zijn de garages voorzien van cameratoezicht. Met ingang van januari 2017 verzorgt ParkerenDelft ook het parkeerbeheer en de handhaving van het parkeerbeleid. Daarnaast coördineren wij de uitvoering van het parkeerbeleid van de gemeente. Heeft u vragen over onze parkeergarages in Delft? Stel ze gerust aan onze klantenservice.