Prinsenhofgarage opent haar deuren

Na jaren met bouwwerkzaamheden gaat op 5 maart de Prinsenhofgarage open! Vanaf dat moment kan er geparkeerd worden in deze nieuwe garage onder de gracht, die plaats biedt aan ruim 650 auto’s verdeeld over twee parkeerlagen. En dat gaat gevierd worden!

Op donderdag 8 maart wordt de parkeergarage officieel geopend door wethouder Lennart Harpe samen met Annet van der Elst, directeur van ParkerenDelft. Om 17.00 uur is er bij de ingang van de Prinsenhofgarage, Kampveldweg 3, een officiële opening met straattheater. Voor genodigden is er aansluitend een borrel waar geproost wordt op het einde van de bouwwerkzaamheden en het ontstaan van een gemoderniseerd Delfts stadsgezicht.

Met de aankoop van de Prinsenhofgarage beschikt ParkerenDelft over vier parkeergarages met in totaal ruim 2000 parkeerplaatsen in het centrum van Delft. Deze garages vormen aantrekkelijke ingangen naar de Delftse binnenstad. De Prinsenhofgarage is niet alleen belangrijk voor bezoekers en ondernemers, maar ook voor omwonenden. Er zijn aantrekkelijke parkeerarrangementen voor bewoners van de binnenstad en de gebieden rond de garage. Voor meer informatie www.parkerendelft.com.